Introduction

I want to share everything with you all. Thank you so much ! :)

About Me

My Photo
Popylol Amir
Batu Kurau, Perak, Malaysia
Hi. My name is Amir. I'm from Perak, Malaysia. Nice to meet you guys. :)
View my complete profile

Blog About...

Sukan, hiburan, gadjet n etc. Yang pastinya semuanya terkini. :)

BOLA SEPAK

Pelbagai info dan berita terkini bola sepak dalam negara dan antarabangsa boleh didapati di sini.
Galatasaray tawar Arda RM34.2 juta

Galatasaray   akan   membe-narkan Arda Turan menyertai Chelsea pada harga £7 juta (RM 34.2 juta) dengan Didier Drogba berpindah ke kelab Turki itu.Kaka Tidak Akan Sertai Chelsea 
Ibu Kaka memberitahu keluarganya bakal berpindah ke London dan terbaru anak lelakinya kelihatan menendang bola di sekitar London.


Beliau mengunjungi British di musim panas, memakai jaket hud adidas selepas terbang dari Madrid untuk mempromosikan but baru penajanya.


Karier Kaka mungkin terumbang-ambing di Real Madrid sejak perpindahan £56 juta dari AC Milan namun pemain Brazil berusia 29 tahun ini masih lagi menjadi ikon bola sepak dunia.


Terdahulu, Kaka menyelesaikan isu masa depannya, dalam usaha menamatkan kekeliruan yang dicetuskan oleh ibunya, Simone, yang menulis dalam akaun Twitter: "Kami akan berada di London musim hadapan, kami akan berada di sana bermula bulan Ogos."


Ia merujuk kepada perpindahan besar, mungkin merujuk kepada penyatuan semula dengan Carlo Ancelotti, pengurus dan mentor beliau sepanjang enam tahun yang sukses di AC Milan.


Namun masa depan Ancelotti masih samar di Chelsea dan Kaka berkata: "Ibu saya datang ke London kerana acara keagamaan. Beliau menghadiri kongres di sini di London untuk bercakap tentang Tuhan. Saya mahu terus berada di Real Madrid. Inilah kebenarannya."


"Saya mahu kekal dan bermain di sana musim hadapan. Saya tidak mahu memikirkan tentang bermain di Liga Perdana Inggeris atau kembali ke Brazil atau Itali ketika ini."